WEB

Ensikosketus yritykseen tapahtuu nykyään yhä usemmin internetissä. On tärkeää, että sivustosi ovat toimivia sekä järjestelmän että visuaalisuuden kannalta. Me valmistamme verkkosivut pienistä kampanjasivuista aina suuriin web -pohjaisiin järjestelmiin saakka.

GRAFIIKKA

Visuaalisuudeella luodaan ensivaikutelmia. Värimaailmalla ei ole väliä, oli se sitten CMYK tai RGB, kun suunnittelemme laadukkaat yritysilmeet, käyntikortit, lehti-ilmoitukset, julisteet, flyerit, ym. painotuotteet sekä grafiikan.

HOSTING

Jotta palvelumme olisi täydellistä, majoitamme myös verkkopalvelusi. Posteljoonimme jakaa myös tarvittaessa kaikki sähköpostisi samaan laatikkoon. Sinun ei tarvitse tietää mikä on Apache, Dovecot, Ubuntu, Postfix jne. Me hoidamme kaiken puolestasi.

TYÖKALUT

Käytössämme ovat viimeisimmät web-teknologian sovellukset ja kehitämme myös omaa osaamistamme jatkuvasti. Tärkeitä työkaluja meille ovat perinteisen HTML:n ja CSS:n lisäksi mm. Python, Django, Jquery, Ajax. Osaamme myös kenkälaatikollisen muita teknologiota, joten älä huolestu, mikäli haluamasi ei ollut tässä listassa.