Sieravuori

Sieravuori tarvitsi uudet verkkosivut. Verkkosivujen yhteyteen luotiin varausjärjestelmän, jonka avulla Sieravuoren tiloja voidaan varata webistä käsin. Sivustoon sisällytettiin muut tarvittavat web-sivuston toiminnot.

Sieravuoren etusivulla on yleisen esittelyn lisäksi nähtävilla uusimmat uutiset ja seuraavaksi esiintyvät artistit. Sosiaalinen media on osa sieravuoren toimintaa. Suuri facebook-fanijoukko otettiin huomioon ja sivustolle lisättiin välilehti, josta voidaan seurata Sieravuoren facebook-päivityksiä.

Sieravuoren sivuilla on toimiva web-varausjärjestelmä, jonka avulla voidaan varata sieravuoren tiloja. Suunnittelun lähtökohtana oli helppokayttöisyys. Helppokäyttöisyydessä panostettiin myös järjestelmää käyttävän henkilökunnan nopeaan ja helppoon työskentelyyn.

Sivustolla on täysin automatisoitu esiintyjälista, joka täytetään vain kerran. Sen jälkeen voi ottaa rennosti ja antaa automatisoidun järjestelmän hoitaa loput - tämä tietysti sillä varauksella, että muutoksia kalenteriin ei tule.

Sieravuoren luonto on ihmeellisen kaunista katseltavaa. Tämän esittelyyn ja tapahtumakuvien jakamiseen luotiin kuva-albumi.